Kutya Cushings betegségek megelőzése és kezelése

Cushings betegség kutyáknál egy szörnyű betegség, amely általában érinti az idősebb kutyáknál. Leggyakrabban lehet összetéveszteni a kutya természetes öregedési folyamat miatt hasonló tüneteket. Az állatorvos szakma úgy tűnik, vonakodnak attól, hogy fordítsuk felállítása érdekében tett erőfeszítésekből egyértelmű, hogy pontosan milyen tünetek véglegesen megállapítani a betegség jelenlétét. VitaHound úgy véli, hogy nagyon kis motívum, hogy dolgozzon ki egységes tesztet vagy csoport speciális vizsgálatokat diagnosztizálni Cushing-kór. A szükséges forrásokat a megfelelő diagnózis és a kezelés is tűnt alaptalan a múltban. A modern kutya tulajdonos érdeke, hogy a kutya egészségét és jólétét egész kutya egész élete nem egyformán oszlik meg az állatorvos szakmát. Emiatt kutyatartók kell erős szószólói szeretett kutya az egészségügyben.
Tulajdonosok kell, hogy először önképzésre, hogy módszer áll rendelkezésre, hogy segítsen eldönteni, hogy a betegség jelen van. A kutya múlt vizsgák együtt a jelenlegi vizsgák lehetővé teszi, hogy a tulajdonos mellett a veterán annak meghatározására, hogy több hivatalos vizsgálatokat kell végezni. Vér-és vizeletvizsgálatok gyakran erős gyanú a jelenlétét Cushing-kór. Tudományos kutatás megállapította, tesztek bizonyos hormonok szintjének a vérben annak meghatározására, hogy a feltételek Cushing-kór létezik. Mégis ez a betegség, ami miatt annyira kín az idősebb kutyák is figyelembe viszonylag unpreventable sok állatorvosok, ezért használja a saját észrevételeiket e vagy sem további vizsgálat a betegség.
A túlzott szomjúság, lihegve és túlmelegedés az első jelek, továbbá a betegség progresszióját vezet gyengesége a hátsó lábak, hatalmas szórnak, bőrfertőzések és csomók a bőr alatt. A lista a tünetek kilép kiterjedt és kell tanulmányozni elkülönítve ezt a cikket. Mivel cushings nem valósul meg a legtöbb idő a korai szakaszában a legtöbb kutya nem diagnosztizálják, amikor cushings van a későbbi szakaszokban a legtöbb sever. Az ajánlott kezelés Cushing-kór diagnosztizáltak ilyen késői szakaszában nagyon mérgező kemoterápiás szerek használata sem Lysodren vagy ketokonazol. A mellékhatások levertség, étvágytalanság, hasmenés és hányás. Természetesen a kúra varratok rosszabb, mint a betegség, és sok tulajdonos tapasztalatai bizonyítják, hogy ez igaz.
A természetes kezelése Cushing-kór kutyákban bizonyítani tudja, nagyon hatékony, amikor a tünetek kezelés elején. Lehetőség van a természetes tápanyagokat, hogy a mérleg a kutya anyagcseréjét támogatnia kell a normális funkció között a mellékvesék és a többi a kutya endokrin rendszer. A gyógynövény Astragalus ismert adaptogén, és segít, hogy támogassa egyensúly a mellékvesék. Segít fenntartani az egészséges mellékvese kéreg funkciója, és fontos a támogató a vérnyomást és a vércukorszintet a normál tartományban. Minden kutyatulajdonos kell önképzésre a természetgyógyászati ​​módszereket megelőzésére és kezelésére a rendellenes működését a kutya mellékvesék. Néhány a legígéretesebb kezelések természetes korrekciós intézkedéseket, amelyek lehetővé teszik, és a kutya, hogy élvezze a vezető években. Légy a kutya a legnagyobb szószólója az egészség és jólét. Használja Vitahound a helyszínen úttörő információt a kutya egészségi tudomány. VitaHound a vezető a kutya táplálkozási információkat és termékfejlesztés. Látogasson el vitahounddtcm szakmai információk és kedvezményes áron a kutya táplálkozási termékek szabad hajózás, és kezelése.
Kapcsolódó cikkek – Canine Cushing-kór, Dog Egészség, kutya táplálkozás, természetgyógyászati ​​kezelések Kutya, Dog Disease Prevention,

Amikor Amennyiben Kutyakiképzés Kezdete
Arab Roots Of The American Quarter Horse?
Mi a teendő, amikor Cat-ülő
Hogyan vegyük rá a Kölyök To Love A Láda
Kérdések Cat tulajdonosok kell kérnie magukat vásárlás előtt Cat Egészségbiztosítási számára Pet
k9 Optix napszemüveg azokat a kis kuvasz Hírességek
Beállítások A Dog szépségápolás tanfolyamok
Legyen határozott helyet az új kiskutyát egy olyan kedvtelésből tartott diéta
Közös Kutyakiképzés hibák akkor ne
Keresés a tökéletes Kutyakiképzés Könyv megszabadulni All Your Dog bosszantó problémák?
Kezdő lovak, még Safe For Your Husband