Kutya Cushings betegségek megelőzése és kezelése

Cushings betegség kutyáknál egy szörnyű betegség, amely általában érinti az idősebb kutyáknál. Leggyakrabban lehet összetéveszteni a kutya természetes öregedési folyamat miatt hasonló tüneteket. Az állatorvos szakma úgy tűnik, vonakodnak attól, hogy fordítsuk felállítása érdekében tett erőfeszítésekből egyértelmű, hogy pontosan milyen tünetek véglegesen megállapítani a betegség jelenlétét. VitaHound úgy véli, hogy nagyon kis motívum, hogy dolgozzon ki egységes tesztet vagy csoport speciális vizsgálatokat diagnosztizálni Cushing-kór. A szükséges forrásokat a megfelelő diagnózis és a kezelés is tűnt alaptalan a múltban. A modern kutya tulajdonos érdeke, hogy a kutya egészségét és jólétét egész kutya egész élete nem egyformán oszlik meg az állatorvos szakmát. Emiatt kutyatartók kell erős szószólói szeretett kutya az egészségügyben.
Tulajdonosok kell, hogy először önképzésre, hogy módszer áll rendelkezésre, hogy segítsen eldönteni, hogy a betegség jelen van. A kutya múlt vizsgák együtt a jelenlegi vizsgák lehetővé teszi, hogy a tulajdonos mellett a veterán annak meghatározására, hogy több hivatalos vizsgálatokat kell végezni. Vér-és vizeletvizsgálatok gyakran erős gyanú a jelenlétét Cushing-kór. Tudományos kutatás megállapította, tesztek bizonyos hormonok szintjének a vérben annak meghatározására, hogy a feltételek Cushing-kór létezik. Mégis ez a betegség, ami miatt annyira kín az idősebb kutyák is figyelembe viszonylag unpreventable sok állatorvosok, ezért használja a saját észrevételeiket e vagy sem további vizsgálat a betegség.
A túlzott szomjúság, lihegve és túlmelegedés az első jelek, továbbá a betegség progresszióját vezet gyengesége a hátsó lábak, hatalmas szórnak, bőrfertőzések és csomók a bőr alatt. A lista a tünetek kilép kiterjedt és kell tanulmányozni elkülönítve ezt a cikket. Mivel cushings nem valósul meg a legtöbb idő a korai szakaszában a legtöbb kutya nem diagnosztizálják, amikor cushings van a későbbi szakaszokban a legtöbb sever. Az ajánlott kezelés Cushing-kór diagnosztizáltak ilyen késői szakaszában nagyon mérgező kemoterápiás szerek használata sem Lysodren vagy ketokonazol. A mellékhatások levertség, étvágytalanság, hasmenés és hányás. Természetesen a kúra varratok rosszabb, mint a betegség, és sok tulajdonos tapasztalatai bizonyítják, hogy ez igaz.
A természetes kezelése Cushing-kór kutyákban bizonyítani tudja, nagyon hatékony, amikor a tünetek kezelés elején. Lehetőség van a természetes tápanyagokat, hogy a mérleg a kutya anyagcseréjét támogatnia kell a normális funkció között a mellékvesék és a többi a kutya endokrin rendszer. A gyógynövény Astragalus ismert adaptogén, és segít, hogy támogassa egyensúly a mellékvesék. Segít fenntartani az egészséges mellékvese kéreg funkciója, és fontos a támogató a vérnyomást és a vércukorszintet a normál tartományban. Minden kutyatulajdonos kell önképzésre a természetgyógyászati ​​módszereket megelőzésére és kezelésére a rendellenes működését a kutya mellékvesék. Néhány a legígéretesebb kezelések természetes korrekciós intézkedéseket, amelyek lehetővé teszik, és a kutya, hogy élvezze a vezető években. Légy a kutya a legnagyobb szószólója az egészség és jólét. Használja Vitahound a helyszínen úttörő információt a kutya egészségi tudomány. VitaHound a vezető a kutya táplálkozási információkat és termékfejlesztés. Látogasson el vitahounddtcm szakmai információk és kedvezményes áron a kutya táplálkozási termékek szabad hajózás, és kezelése.
Kapcsolódó cikkek – Canine Cushing-kór, Dog Egészség, kutya táplálkozás, természetgyógyászati ​​kezelések Kutya, Dog Disease Prevention,

Kiválasztása A Good Vadászkutya
A Twist az ötletek
Szerves Dog Food: Miért ez a legjobb választás Kölyök
Hogyan gazdagítja az apróhirdetések szolgálni a klasszikus pezsgő szín Tennessee walking ló
Vásárlás A Arany Kölyök
Harapás lovak és mire vagy képes! Ennek elkerülése érdekében a Bad Habit
Hogyan lehet javítani a kapcsolatot a kutya
Klímaberendezések részeinek, amelyek nem énekelnek a blues során részek feszültségesések
Hogyan gondoskodni öregedés kutyák
A gyökere minden algák problémák egy Akvárium, tó, vagy a Pool
Ara Feather típusok Színek és fajok